Retete de peste

Home Sos pentru peste

Adaugati la retelele sociale

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 

Sondaj

Ce tip de peste preferati?
 

Vizitatori online

Avem 1 vizitator online


Sos pentru peste
Sos pentru peste PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Martie 2011 14:25

Pentru a putea concepe un sos pentru peste delicios se recomanda sa detinem urmatoarele incrediente:

•    Trei ardei rosii (de preferabil copti);
•    Doua capatani de usturoi;
•    Patru ardei iuti;
•    150 mililitri ulei de masline;
•    Cinci cartofi albi fierti in coaja;
•    Sare;
•    Piper.

Modul de preparare al sosului pentru peste este unul deosebit de simplu, dar ca in orice tip de preparat pot exista unele dificultati tipice descoperite in bucatarie. De aceea este de preferat sa urmarim cu atentie urmatoarele idei punctate:

•    Se utilizeaza blenderul pentru a obtine un sos pentru peste sub forma de pasta;
•    In blender se adauga ardeiul copt; usturoiul; uleiul si ardeiul iute;
•    Cartofii se apasa pana cand devin un piure deosebit de fin;
•    Dupa ce piureul este gata se amesteca impreuna cu sosul obtinut in blender si apoi se amesteca pana cand se omogenizeaza;
•    Sosul pentru peste poate rezista si o saptamana la frigider daca este inchis depozitat int-un vas care poate fi inchis ermetic;
•    sosul pentru peste se serveste rece, impreuna cu orice fel de peste prajit.

 



© www.de-peste.ro 2014