Retete de peste

Home Preparate de peste

Adaugati la retelele sociale

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 

Sondaj

Ce tip de peste preferati?
 

Vizitatori online

Avem 2 vizitatori online


Preparate de peste
Preparare de peste PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Martie 2011 14:18

Preparatele de peste sunt de departe cele mai usor de pregatit. Ca sa va convinge-ti v-am selectat o reteta de peste. Se numeste chigtele de peste. Pentru pregatirea acestui preparat sunt necesare urmatoarele incrediente:

•    Trei kilograme de peste proaspat;
•    Patru morcovi;
•    Cinci – sase cartofil;
•    Cateva frunze de telina;
•    Trei – patru frunze de dafin;
•    Doua – trei oua;
•    Pesmet;
•    250 mililitri de vin alb.
•    Verdeata cat mai multa (marar, patrunjel, ceapa verde si usturoi)
•    Sare.
•    250 mililitri de ulei de floarea Soarelui sau ulei de masline;
•    Faina, aproximativ 500 grame.

Daca dorim sa pregatim aceasta reteta delicioasa atunci trebuie sa urmarim cu atentie urmatorii pasi:

•    Cartofii se curata, se spala si se taie feli, apoi se adauga intr-un vas unde s-a pus apa. In acest vas cartofii vor fi fierti;
•    Pestele dupa ce s-a curatat in detaliu se taie bucati si se toaca la masina de tocat;
•    Cartofii dupa racire se dau si acestia la masina de tocat;
•    Separat se imbina verdeata, vinul alb, morcovii;
•    Se amesteca imbinarea verdetei cu pestele si cartofii pana cand rezulta un amestec omogen;
•    Pe o farfurie se pune faina si se cu o lingura luam din vasul unde avem amestecul si in rostogolim prin faina din farfurie complet;
•    In tigae se pune uleiul si se incalzeste la foc mic;
•    Dupa aceea se pun minciutele din carne de peste care sunt date prin faina pentru a putea fi rumenite;
•    Chiftelele de peste se servesc calde sau reci in functie de preferinta fiecaruia.

Ultima actualizare în Marţi, 15 Martie 2011 10:00
 



© www.de-peste.ro 2014