Retete de peste

Home Preparate de peste

Adaugati la retelele sociale

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 

Sondaj

Ce tip de peste preferati?
 

Vizitatori online

Avem 11 vizitatori online


Preparate de peste
Preparare de peste PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Martie 2011 14:18

Preparatele de peste sunt de departe cele mai usor de pregatit. Ca sa va convinge-ti v-am selectat o reteta de peste. Se numeste chigtele de peste. Pentru pregatirea acestui preparat sunt necesare urmatoarele incrediente:

•    Trei kilograme de peste proaspat;
•    Patru morcovi;
•    Cinci – sase cartofil;
•    Cateva frunze de telina;
•    Trei – patru frunze de dafin;
•    Doua – trei oua;
•    Pesmet;
•    250 mililitri de vin alb.
•    Verdeata cat mai multa (marar, patrunjel, ceapa verde si usturoi)
•    Sare.
•    250 mililitri de ulei de floarea Soarelui sau ulei de masline;
•    Faina, aproximativ 500 grame.

Daca dorim sa pregatim aceasta reteta delicioasa atunci trebuie sa urmarim cu atentie urmatorii pasi:

•    Cartofii se curata, se spala si se taie feli, apoi se adauga intr-un vas unde s-a pus apa. In acest vas cartofii vor fi fierti;
•    Pestele dupa ce s-a curatat in detaliu se taie bucati si se toaca la masina de tocat;
•    Cartofii dupa racire se dau si acestia la masina de tocat;
•    Separat se imbina verdeata, vinul alb, morcovii;
•    Se amesteca imbinarea verdetei cu pestele si cartofii pana cand rezulta un amestec omogen;
•    Pe o farfurie se pune faina si se cu o lingura luam din vasul unde avem amestecul si in rostogolim prin faina din farfurie complet;
•    In tigae se pune uleiul si se incalzeste la foc mic;
•    Dupa aceea se pun minciutele din carne de peste care sunt date prin faina pentru a putea fi rumenite;
•    Chiftelele de peste se servesc calde sau reci in functie de preferinta fiecaruia.

Ultima actualizare în Marţi, 15 Martie 2011 10:00
 



© www.de-peste.ro 2014