Retete de peste

Home Peste la cuptor

Adaugati la retelele sociale

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 

Sondaj

Ce tip de peste preferati?
 

Vizitatori online

Avem 1 vizitator online


Peste la cuptor
Peste la cuptor PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Martie 2011 14:23

Pentru pregatirea delicatesei cunoscute sub numele de peste la cuptor necesare urmatoarele incrediente:

•    Doua trei kilograme de peste mare (se recomanda folosirea pestelui mare, deoarece pestele odata pus pe cuptor isi va pierde din masa)
•    250 mililitri ulei;
•    Doua pliculete cu 1024x768 Normal 0 21 false false false piper boabe;
•    Sare;
•    Condimente tip peste la cuptor;
•    Doua capatani de urturoi;
•    Un pachet de foi de dafin;
•    Doi ardei iuti;
•    O jumatate de borcan de bulion;
•    Marar;
•    Patrunjel.

Pentru pregatirea acestei mese tip peste la cuptor este necesara urmarirea urmatoarelor idei punctate:

•    Pestele se spala si se curata de toate impuritatile;
•    Dupa ce pestele a fost curatat in profunzime se sareaza si se pune intr-un vas gol timp de 25 minute.
•    Intr-o tava se pune putin ulei si se unge in asa fel incat uleiul sa poata fi folosit pe post de unguent care sa impiedice arderea pestelui la cuptor;
•    Dupa putin timp dupa ce pestele a fost pus la cuptor, acesta va elimina un suc propriu. Dumneavoastra trebuie sa unge-ti pestele la cuptor cu acel suc la fiecare 10 minute;
•    Intr-un vas separat se amesteca restul umeiului cu verdeata si cu restul incredientelor pana se omogenizeaza si apoi se adauga in tava unde pestele este pregatit sa se rumeneasca;
•    Pestele la cuptor se serveste cald sau rece alaturi de o garnitura tip ardei umpluti. Daca pestele la cuptor este servit rece, atunci este garnitura trebuie sa fie calda.

Ultima actualizare în Marţi, 15 Martie 2011 09:56
 



© www.de-peste.ro 2014