Retete de peste

Home Pasta de peste

Adaugati la retelele sociale

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 

Sondaj

Ce tip de peste preferati?
 

Vizitatori online

Avem 2 vizitatori online


Pasta de peste
Pasta de peste PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Martie 2011 14:22

Pentru pregatirea preparatului cunoscut sub denumirea de Pasta de peste sunt necesare urmatoarele incrediente:

•    Patru conserve de peste in sos tomat sau in ulei dupa preferinta fiecaruia;
•    Trei cepe medii;
•    50 grame margarina;
•    Sucul de la doua lamai;
•    Sare;
•    Piper.

Daca dorim sa pregatim pasta de peste trebuie sa urmarim urmatorii pasi:

•    Se desfac conservele respective;
•    Se scurg de ulei foarte bine sau de sosul de tomate;
•    Se paseaza continutul conservei pana cand ajunge un piure;
•    Dupa aceea se amesteca impreuna cu margarina pana se omogenizeaza;
•    Se adauga sucul de lamaie, sarea si piperul dupa gustul si preferinta fiecaruia;
•    In incheiere se adauga ceapa tocata marunt;
•    Pasta de peste se serveste rece si se poate folosi si la sandvish-uri.

 



© www.de-peste.ro 2014