Retete de peste

Home Conserve de peste

Adaugati la retelele sociale

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 

Sondaj

Ce tip de peste preferati?
 

Vizitatori online

Avem 1 vizitator online


Conserve de peste
Conserve din peste PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Martie 2011 14:15

Pentru obtinerea conservelor din peste sunt necesare urmatoarele incrediente:

•    O cantitate vasta de peste (in fuctie de cate conserve de peste dorim sa obtinem);
•    250 grame de ulei (daca dorim sa obtinem conserve de peste in ulei);
•    Un borcan de bulion (daca dorim sa obtinem conserve de peste in sos de tomate);
•    Peste trebuie sa fie de doua tipuri: mic sau mare (in functie de tipul de conserve pe care il dorim);
•    Daca dorim conserve cu peste mic trebuie sa utilizam babusca sau peste marunt;
•    Daca dorim un continut ridicat de peste, atunci utilizam peste mai mare, dar nu il punem intreg ci il taiem in feli.

Daca dorim obtinerea unor conserve de peste delicioase trebuie sa retinem urmatoarele idei:

•    pestele este spalat si curata in profunzime;
•    Dupa spalare, golirea intestinelor si eliminarea solzilor, pestele este asezat in tigae unde este prajit in ulei pana capata o culoare aurie;
•    Se imbina doua pahare de apa cu doua pahare de otet si se dauga intr-un borcan, in acest borcan v-a fi asezat si pestele in urma prajelii;
•    Pentru consumult pestelui o perioada indelungata se recomanta sterilizarea borcanelor si sigilarea acestora foarte bine.
•    Conservele de peste se servesc reci sau la temperatura camerei.

Ultima actualizare în Vineri, 11 Martie 2011 14:17
 



© www.de-peste.ro 2014